Byferie på sykkel!

Sjekk ryvang-sylen.no for en flott guide laget av Momondo.no om sykkelutleie i forskjellige europeiske byer. Jeg har reist til mange av Europas byer, men aldri utforsket en på sykkel. Jeg har ofte syklet litt offroad i skogområder utenfor byen jeg kommer fra, og liker å være i aktivitet og trene. Men når jeg reiser på ferie kan jeg gjerne bli litt lat, tar mye buss og taxi, og går på byen om kvelden. Typiske turistgreier synes jeg er kjedelig, og prøver derfor å finne alternative ting å gjøre når jeg er ute å reiser.

Jeg skjønner ikke at jeg ikke har vurdert å dra på sykkelferie før, det er jo helt genialt! Jeg planlegger nå å reise til Paris, og har lett litt etter ideer til denne turen. Slik fant jeg denne guiden som forteller om bysykkeltilbudet i Paris, Nice, London, Amsterdam og Berlin. Den er litt lang, men oversiktlig og fin, og informerer om prisen på sykkeleie, hvor og hvordan lånet fungerer, og gir også noen fine tips om områder man kan sykle i.

Jeg gleder meg som en tulling til å sykle i Paris! Vekker reiselysten!